Sega utestunder

Nu sitter jag ute på en regnfuktig bänk på altanen, vi har ännu inte packat ihop utemöblerna ordentligt. Anledningen till att jag sitter ute är för att Filip älskar att vara ute. Det gör inte jag – eller jag älskar att vara ute i skogen, eller pyssla i trädgården, men det här…passandet är inte enormt kul, trots att det i sig är väldigt kul att iaktta Filip och allt han tar sig för. Det är som att hänga med barnen i lekparken, också ganska segt, förutom möjligen en skön sommardag. Men man gör ju sånt ändå liksom.

Ska försöka hinna plocka in våra aronia-bär i helgen med.

För övrigt är de stora pojkarna hos mormor och lite senare får vi grannens tjej som barnvakt till Filip, då ska jag och maken åka ner på stan en sväng. Det ska shoppas lite presenter till Oliver som fyller 12 i november, lite vinterkläder till barnen och kanske nåt litet till oss själva, sen hoppas jag vi hinner med en lunch på Stuk. Ska bli grymt trevligt!

En fördel med att sitta ute med få möjligheter att göra nåt vettigt är att man hinner blogga lite. Det har varit lite skralt med det på sistone, har inte haft så mycket lust att skriva och det jag skulle vilja skriva om kan jag inte just nu. Ska se om jag inte kan få fram lite nya recept framöver med, bloggen ligger ändå på topp 30 på MyTaste frekvent nu, så det är helt klart därför de flesta letar sig hit.

Nu ska jag försöka få med den lilla personen in tror jag, börjar bli kallt att sitta still nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s