Som det ska smaka

Jaha ja, här hade jag tänkt sätta mig i lugn och ro och ta en kaffe när Filip skulle sova sina vanliga två timmar – och så har han mage att vakna efter 20 minuter?!? Nu ligger han kvar i vår säng och pratar för sig själv och jag sitter här med min kaffe och hast-bloggar…

Vi har lyckats avstyra fler ”krupp-attacker”, men bara tack vare att han och jag sover halvsittande och med fönstret öppet, testade utan i går men då blir han rosslig direkt. Sömnen blir väl inte direkt kanon, hade varit gott att slumra i soffan en stund nu, men men. Vad många ni var som hade erfarenhet av krupp ändå, tack för alla bra tips! Det känns ju oxå bra att det verkar växa bort med tiden.

I dag är Filip annars rätt pigg, så vi har varit ute i den fantastiska vintersolen en stund. Vackert men kallt!

Är så fascinerad över att min eukalyptus i kruka klarar kylan väldigt bra? Trodde den skulle dö direkt, men icke.

Har även satt årets pepparkaksdeg nu, så det blir perfekt att baka ut till helgen (om jag inte äter upp den innan dess, för herregud vad god den är). Blir som alltid så fascinerad av hur mycket det skiljer på kryddningen i ”nya” pepparkakor och gamla, i nya är det ofta både kanel och kardemumma, men i mormors är det bara ingefära och kryddnejlika, men de smakar ju som riktiga pepparkakor. Testade förresten att bryna smöret med, det ger ju en extra dimension till det hela!

Nu ska jag försöka underhålla oss med minsta möjliga energiåtgång en stund…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s