Lättad!

Tänk att jag haft en sån där gnagande oroskänsla för att inte mina anställningar ligger ”dikt an”, men som jag har försökt jaga bort. Nu i helgen fick jag lite belägg för den oron, när jag fick reda på att ens SGI kan gå ner till noll när man har ett glapp mellan anställningarna och då fick jag såklart genast lagom ont i magen. 

Nu är jag däremot väldigt glad, för både mitt gamla och mitt nya jobb har ändrat anställningsdatum och uppsägningsdatum, så nu blir det inget glapp! Det ändrar ju inget i hur jag kommer jobba, på mitt gamla hade jag ju redan tänkt ta semester från den 19/12 och på mitt nya kommer jag vara föräldraledig för inskolning och börjar jobba där på riktigt den 14/1. Men puh, vilken ångest och vilket meck, bara för att man inte kan ALLA försäkringskassans regler i huvudet?!

Nu känns det i alla fall väldigt skönt, så nu blir det ännu bättre humör till fredagens julfest! 

Har köpt prosecco till fredagen, man kanske skulle köpa lite mangopuré med till en mangobellini?

Nu ska jag bara rota fram nåt i garderoben jag kan ha på mig med, gick en sväng med den minsta personen på stan i dag men då är det ju bara snabbt in och ut ur affärer som gäller så då blir det inte lätt att inhandla något. 

Kram på er!

Lämna en kommentar