The bigger they are…

…the greater the fall.

Filip är fortfarande sjuk och Lukas har ännu inte hämtat sig ordentligt, men självklart har vi stora däckat nu med. Maken verkar lite mindre påverkad, jag har typ bara legat i soffan hela dagen med ont i kroppen, huvudet och halsen. Det smög sig på redan i går, så efter vi gjort varmrätten fick jag kasta in handduken, det blev ingen dessert heller för det orkade jag inte göra.. Tror det blev nån slags rekord i att lägga sig tidigt en nyårsafton med, för jag lade mig 20:30, bara Filip lade sig före mig.

Så surt det är att vara sjuk som förälder med, speciellt med små barn, när det enda man vill och orkar göra är att bara ligga i soffan, men det skiter ju ungarna i.

Dagens utsikt. Sjukt kul.

Vill nån ta hand om tre barn i ett par dagar så säg till 🙄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s