Gaaaaaahhh

Jag är sjukt trött på min familj just nu. Ett helt jullov har vi inte kunnat göra nåt alls, minst en i taget har varit sjuk och det enda de stora grabbarna gör är att gå runt som vålnader i väntan på att få spela en stund (det blir inte bättre om de får spela direkt på morgonen). Bristen på engagemang och vilja att själv se till att GÖRA nåt driver mig till vansinne, det triggar precis allt i mig som gör mig sjukt irriterad.

Själv har jag ont i hela kroppen, både av influensa men även av att ha sovit illa med sjuk ettåring på mig, alltför mycket tid i soffan för att fördriva tid när man inte kan komma iväg och framförallt av bristen på träning.

Sen har jag jag en av de värsta svängar av lappsjuka jag varit med om, det kryper i hela kroppen på mig av att bara gå hemma så här, det hade nog inte varit så farligt om det inte var för att vi har varit föräldralediga i nästan två år och numer nästan fått en överdos av familjeliv.

Mvh, hon som har en riktigt dålig vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s