Krispig söndag

Det är så obeskrivligt skönt att alla är hyfsat friska nu, bara lite snuva och hosta kvar, men inget som påverkar vardagen. Vi har passat på att njuta av det i helgen, i går fick jag lite extra mys med barnen när maken var på gala och idag är de stora pojkarna hos mormor så då har vi haft dagen för oss själva med bara Filip.

Efter en kylig men solig promenad fick det bli lite goda semlor, i dag blev det från Rosetten men banne mig om inte Centralkonditoriets ändå är bättre. Godare bulle där, tycker jag som helst inte vill ha en luftig kardemummabulle utan snarare en lite kompakt-seg bulle utan kardemumma, som lätt tar över annars.

Jag försöker köpa en bukett tulpaner till varje helg med för att få lite känsla av att det någon gång kommer en vår, åtminstone jag blir glad av blommorna! För övrigt har vi monterat barnstol i vår andra-bil, så att jag ska kunna hämta på dagis (när vi nu sen vet hur vi ska göra med det). Orkar jag ska jag försöka ta och klippa Filip med, han börjar se halvt galen ut i sitt lilla rufs, men han är å andra sidan halvt omöjlig att klippa med…

ÄLSKAR verkligen tulpaner!

Nu är det matlagning på schemat, enchiladas som även går bra att ha med i veckans matlådor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s