Jag är utsvulten…

Den här rubriken syftar faktiskt till två saker*, men framförallt känner jag att jag är utsvulten på kontakt med mina kompisar! Först var vi ju sjuka heeeeela långa julen och mer där till, sen har det varit inskolning och nytt jobb, för att inte tala om att hitta rutiner för alla vardagsbestyr och aktiviteter… Jag har inte träffat mina vänner på evigheter nu! Dessutom har ju inga av dem den goda smaken att blogga om sitt liv så man hänger med i vad som händer dem 😉 Så dålig stil, hur ska jag då bli uppdaterad?!?! 😉

I morgon drar jag ju dessutom till Branäs med grabbarna, så även den här helgen försvinner möjligheten att tjöta i fatt sig, sen är det ju helt klart svårare att hitta lediga tider när vi båda ska jobba heltid.

Kyligt värre var det att jobba i dag! -18 sa min bil, det var inga långa stunder man kunde vara ute i taget… Verkar bli rätt kallt i Branäs med ☃️

*Som en passus så är jag även bokstavligt talat utsvulten, när jag hade lunginflammation tappade jag helt aptiten i nästan två veckor och kunde knappt äta, men nu jäklar… Vet inte om det dels är för det går åt energi till att hålla kroppen varm när man är ute mer och ska lära sig en massa nytt eller om den bara vill äta ”tillbaka” sig (det kan vi väl hoppa över i så fall).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s