Branäs

Tänkte skicka en kort rapport från vår skidresa till Branäs, kort pga att jag är aptrött. Nu har vi kört eftermiddag och kväll igår och hela dagen i dag och jag är helt slut i hela kroppen, men framförallt benen! Vi har haft det riktigt kul och det har inte varit SÅ mycket folk i backen, men jag hade inte velat vara här under sportlovet…

Som tur är bor vi på Branäs gästgiveri, vilket innebär att vi får hotellfrulle och att vi nu om en stund ska gå ner och sätta oss i en mysig liten restaurang och äta hemlagad mat. Stället är inte stort utan känns så personligt och hemtrevligt, det är liksom ok att gå runt i underställ och maten är FANTASTISK måste jag säga. Så himla gött att inte behöva gå hem till en stuga och ställa sig med mat en sån här weekend, det hade jag inte orkat.

Utsikt från vårt rum över en tidig och snöig backe.

Saknar dock Filip och maken där hemma! I morgon åker vi skidor hela dagen igen, på söndag åker vi förmiddag innan det är dags att bege oss hemåt.

En reaktion på ”Branäs

  1. Pingback: Vabruari och Branäs | godatankar.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s