Februarihelg

Nu är maken på sin 40-års resa till Prag, där han verkar ha det himla gött. Jag får i alla fall bilder hela tiden på öl och god mat, så det måste ju betyda att de har det bra 😉

Här hemma har jag och Filip en riktigt soft lördag, på förmiddagen fick jag äntligen till lite kompistid och fika till det, så otroligt välbehövligt! I morgon ska jag träffa en annan kompis, har ju knappt träffat nån sedan i december… Dessutom har jag fått för mig att jag ska göra Phô (uttalas typ ”Fö” har jag lärt mig nu). Har haft en total hang-up på den som Sen Street Kitchen gör på Asecs! Det är ju typ en klart buljong med risnudlar, lite grönsaker och lite tunt skivat nötkött, så det som kommer ta tid är att göra en bra buljong. Lovar att komma med recept om det blir bra, det var ju evigheter sedan jag lade upp något nytt här.

På tal om recept förresten, gjorde ett spontaninköp på nätet nyss – en glass-skål till min Kitchenaid! Såg ett recept på kiwi-sorbet jag blev grymt sugen på och har rent generellt saknat en glassmaskin sen vår gamla gick sönder. Hoppas den hinner komma till nästa helg!

Bild lånad från Dansukker.

Annars har jag nu då jobbat min första HELA vecka på Blue Wall, vilket känns toppen! Bästa dagen var i fredags, då var jag ute på ett annat bygge ute i Nässjö och ”praoade” 🙂 Väldigt nyttigt och väldigt roligt.

Det känns att vi börjar komma in i en ny fas av livet nu, vi är färdiga med föräldraledigheter och bebisår, vi har båda hyfsat nya jobb där vi trivs bra och vardagen börjar sakta ta form. I och för sig en tämligen uppstyrd form med aktiviteter och så, men ändå.

Nu börjar jag sakna maken med, förra helgen var ju jag iväg till Branäs (jag har nog inte skrivit efter den resan, men den var verkligen toppen! Ska se om jag kan få till ett inlägg om det med.) i måndag-tisdag var maken i Stockholm, onsdagar är fullt med aktiviteter och sedan i fredag är han ju i Prag. Fördelen är att man får lite input att prata om när man ses 😉

Önskar er en riktigt bra helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s