Med varmt hjärta*

I morgon är det fredag och jag känner mig rätt mör efter en ganska fysisk dag på jobbet idag – men på ett sånt där skönt sätt.

Får ju frågan titt som tätt hur jag trivs och varje gång blir jag genuint glad av att kunna känna efter och finna att jag trivs som handen i handsken! Visst är jag medveten om att jag ännu är i ”smekmånadsfasen” på jobbet och om nån månad eller två kommer jag även se saker som INTE är bra, men helt seriöst så känns det här bara så rätt! Det är ett jobb som är fritt, självständigt och med en bra blandning av ute och inne, jag kan verkligen rekommendera det 😊

Det händer mycket på mitt bygge!

I dag är det ju alla hjärtans dag, jag och maken firar inte direkt, speciellt som han är förkyld och hängig, utan vi tar nog en film här strax helt enkelt. På jobbet bjöd jag på vaniljhjärtan, alltid uppskattat.

*Egentligen vill jag bara skicka en extra, jättestor kram till K, en fantastisk väninna (😉) som alltid är så omtänksam! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s