Tredje gången kan dra åt h-vete

Fan, fan, fan.

Det var en väldigt gnällig natt med Filip och i morse vaknade han med feber – igen. Efter han sovit middag så märkte vi att han grävde i munnen, precis som han gjorde sist han hade öroninflammation, och eftersom han avslutade sin senaste penicillin-kur i onsdags så ringde vi 1177 och fick tid på när-akuten. Igen.

Och jovisst, han har öroninflammation, men än så länge lindrigt. Att trumhinnan sprack sist syntes inga spår, så jag antar att det ändå är bra, men det här blir tredje öroninflammation sedan i julas! Vi ska ringa hälsan och prata med dem i morgon, men nu blir det ju då VAB. Igen.

Så nä, jag har inte orkat boka nån semester i dag heller.

Mustasch-killen dricker smoothie…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s