År av väntan…

För två år sedan kändes det som en olidlig och orimligt lång tid att vänta, men på måndag är det ändå till slut faktiskt dags!? Självklart är det Game of Thrones jag pratar om…

Jag har någon slags småskalig ångest över det, för lika mycket som jag vill se det, lika ovillig är jag att det ska ta slut… Dessutom FATTAR jag inte hur de ska hinna binda ihop alltihop på bara 6 avsnitt?!?

Hade det bara varit Tobbe och jag så hade vi nog dragit ihop en hel GoT kväll med lite käk, dricka och bara vänner som vill se serien (i tysthet, vissa saker stör man inte i, hahaha), men nu blir det väl snarare bara att få i säng barnen och kanske äta nån liten godbit till ett glas vin i all enkelhet. Inte fy skam heller, men serien är liksom nästan värd mer.

Är du ett GoT-fan? Vad har du för förväntningar/förhoppningar inför finalen?

Gud vad jag längtar ändå!!! Fast med lite ångest med för jag vill inte att Arya dör och om det är nåt den här serien gör så är det att döda av folk 🙈

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s