Swooosh!

Alltså herregud vad den här veckan gått fort?! På jobbet har det nu varit fullt ös, vilket varit så mycket roligare och trevligare än när man bara väntar på att betongen ska torka! Dessutom har jag varit på utbildning (det var en förra veckan med) så nu har jag liftkort och kan allt (;-) ) om Säkra Lyft. Intressant och galet mycket saker man ska ha koll på!

På hemmaplan springer vardagarna iväg, man hämtar Filip, ordnar med mat, hjälper med läxor, skjutsar till aktiviteter och sen ska alla lägga sig typ… Vi har ju inte jobbat heltid båda två sedan innan barnen föddes så det är ju lite omställning, och tre barn tar en massa tid! Men det är BRA vardagar, vi hinner det vi måste och det är inte superstressigt, det går bara väldigt fort.

Men – veckan är inte slut än! I dag ska jag banne mig på AW vilket känns så himla kul! Det blir en sväng till Småländska kolonin för lite vin, en massa tjöt och nåt litet att äta. Ska bli grymt trevligt!

Dessvärre har jag inte fått min jord än, så mitt trädgårdsarbete står lite still just nu, men det ska å andra sidan vara rätt kallt i helgen så det kanske är lika bra…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s