Så coolt!

Wow, kikade in på min statistik här på min lilla blogg och jäklar! Jag har genom åren skrivit inte mindre än 2000 inlägg, haft nästan 82 000 visningar och 51 000 besökare!? Det är ju helt otroligt häftigt, särskilt som jag hade typ 3-5 besökare per inlägg de första åren!

Mina mest besökta sidor är helt klart mina recept och därefter kommer lite mer personliga inlägg där jag funderat lite högt.

Nu skriver jag ju bloggen allra främst för min egen skull, men det gör mig ändå väldigt glad att så många vill dela bitar av mitt liv med mig. Att tänka att mina recept gjort nån glad och kanske att nån tanke eller jobbig situation jag haft har hjälpt någon annan gör mig glad ända ut i tårna ❤ Stort tack till er som kikar in hos mig här, jag hoppas ni vill följa mig även framåt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s