Mitt i vardagen

Alltså fy fan, rent ut sagt, vad råkallt det är ute nu… Även fast man anade att det var lite för tidigt för att värmen i april skulle fortsätta så känns det trögt nu när det blev skitkallt. Kommer njuta så galet mycket av det ser ut att bli en väldigt varm och skön helg i Palma!

Annars då, jo det rullar liksom på. Vi börjar närma oss slutfasen på mitt bygge så det är MYCKET att hålla reda på och få klart! Men också väldigt roligt att det händer mycket.

Vår vardag har på ett sätt blivit en gnutta enklare, Lukas kommer nämligen sluta på friidrotten. Dels har han tröttnat, men sedan ser vi även att han har så himla svårt att lyssna på lärarna och vi har svårt att vara med hela tiden eftersom vi har Filip med, så för att inte störa hela klassen har vi valt att göra så. Känns lite surt, men jag hoppas väl lite att det ska bli bättre med ålderna. Han är annars just mitt största dåliga samvete nu, känner att han skulle behöva så mycket mer tid men det är så SVÅRT att få ihop allas behov?! Det är ju ganska stor skillnad nu med, fram till i januari så har vi ju antingen varit föräldralediga eller jobbat deltid vilket gett mer tid med barnen, men nu jobbar vi ju heltid och även om vi jobbar lite olika tider så blir det så kort om tid för allt som ska göras hemma. Ångest…

Fina Lukas, som jag skulle vilja ge så mycket mer tid!

I går blev det en mellandag med lite VAB, det är ju nån ögoninflammation som verkar gå runt på dagis, men det lilla Filip drog på sig försvann med bara en ordentlig urtorkning av ögat i går, sedan dess har det bara varit lite rött runt ögonlocket och inget var och DET kan vi inte hålla honom hemma för när han redan varit sjuk så mycket i år.

Sådär, det var en titt rakt in i vår (ganska ointressanta) vardag, hur ser det ut hos er just nu?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s