Förberedd?

Ok, nu sitter jag här och väntar på att mitt nagellack ska torka. Vinterbleka ben är nyrakade, väskan är i stort sett packad och nu håller jag bara alla tummar för att mitt stackars resesällskap inte ska messa att hon fått kräksjuka – eftersom typ hela hennes familj haft det i omgångar hela veckan… Så snälla, håll tummarna med mig!

Sitter och funderar igenom vad jag glömt, som vanligt, kan bara inte sluta trots att typ allt går att köpa på plats om det skulle vara så? Hjärnan är knepig… Har en tanke om att jag vill hitta en ny bikini, annars är mina ambitioner god mat, goda drinkar, sol och lite shopping. Kan ni förstå hur skönt det känns!?

Vi hörs framöver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s