Kort blogg om att blogga långt

I dag har jag verkligen inte hunnit blogga nåt, men just nu har jag faktiskt en massa saker jag just vill hinna blogga om, men lite mer genomtänkt än på två minuter i telefonen. Kom på vad det nog kan bero på, har nämligen haft rätt mycket roligt att göra på jobbet så det har inte hunnit bli så mycket snack på rasterna, och då måste jag visst få ut allt ”opratat” här 😂 Ämnen som ligger på jäsning är tex miljökatastrofer och att vara priviligierad, visst låter det sjukt intressant? 😉

Men hörni, sen är jag lite nyfiken med, jag har fått ett gäng nya läsare sistone som skiljer sig lite från mina vanliga, vad skulle ni vilja att jag skrev om? Ja just ni, ni som inte läser så många bloggar eller är så väldans aktiva på sociala medier – vad vill ni läsa? Ni kan ju skriva anonymt i kommentarerna, så kör på!

(eftersom jag sitter på mobilen och skriver så slänger jag in min senast sparade bild, håll till godo!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s