Mörker

Ja, det är lite tyst här nu. Huvudet är fullt av en massa saker jag kommer berätta om framåt (ledsen för att hålla er på halster) så allt vanligt babbel får liksom inte plats. Ni får ha lite tålamod med mig helt enkelt…

På jobbet är det nu fullt ös, jag har lärt mig tillräckligt mycket om att gipsa väggar för att kunna ta mig an det på egen hand, det går långsamt såklart jämfört med mina snickare, men ändå 🙂 Så himla glad över allt jag lär mig hela tiden, en del är små skitsaker som jag bara liksom inte orkat engagera mig i, som maken oftast fixat, och en del är sånt man inte så ofta stöter på på hemmaplan eftersom man inte gör hur stora jobb som helst där oftast. Har byggt på min ”ryggsäck” enormt mycket det här året och det är jag stolt över!

Har för övrigt lite som vanligt lite blandade känslor inför höstens intågande, kan tycka att det är skönt att det är så frisk luft och ganska skönt väder att vara ute och greja i, men det som är klart jobbigast är mörkret. Urk, det är kolsvart när min klocka ringer 05:35 och det blir SNABBT värre! Speciellt den här tiden på året när omställningen märks så snabbt blir väldigt jobbig tycker jag, man blir lätt både trött och deppig… Om det hade stannat vid de här tiderna som är nu – mörkt vid 20 och fram till 06 lite drygt, då hade det varit helt ok och nästan mysigt, men det som kommer… brrrr.

Ha en bra vecka, ville mest titta in och tala om att jag lever 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s