Krasslig

Både maken och jag är hemma idag, hängiga, förkylda och med ont i kroppen. Känns himla knepigt att vi båda vuxna är sjuka ”ensamma”, men både Filip och Oliver har ju precis varit sjuka så det var väl väntat. Men men, räknar med att jag orkar jobba i morgon igen förhoppningsvis.

Har så mycket jag vill skriva om här, men det får vänta lite till. Det är roliga funderingar men också läskiga och spännande (vilken teaser), så jag ser fram emot att förhoppningsvis få kunna dela dem med er framöver.

Min fina hortensia Pinky Winky har gått så fin rosa färg nu.

Till helgen hoppas jag på lite vettigt väder, det blir nog lite höstfix i trädgården skulle jag tro. Har lärt mig så mycket i sommar om att ha en köksträdgård, så jag måste säga att jag ser fram emot att planera nästa års odling till vintern. Älskar att gå och rensa lite här, nypa döda blad där och kratta lite här och var, bästa meditationen förutom att vara ute i skogen. Kanske blir det en sväng ut med, men nog lite kortare i så fall, typ till dumme mosse eller nåt. Brukar dock vara knökfullt där fina höstdagar och det är ju inte alls det man är sugen på när man ger sig ut…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s