Jobbfoto och grymma cocktails

Nu har jag landat på soffan efter dagis-hämtning, skjutsande och lite enkel matlagning, och Filip får kolla Pingu en stund. Trodde klockan var åtminstone sju, men hon är bara strax efter sex och det är helt mörkt redan!? Inte konstigt man är trött, tycker alltid det är jobbigast så här mitt på höst och vår när ljuset ändrar sig som mest…

Men i går var jag lite pigg ändå, för då var jag och Tina på el duderino och drack cocktails och käkade deras grymma råbiff! Vi skulle varit tre stycken, men stackars K blev sjuk. Tänkte först byta tid men hade så himla stort behov av att komma ut så vi tänkte att vi tar väl en till kväll ute så fort hon blir frisk och hinner. Men alltså duderino… Deras drinkar/cocktails är ju helt makalösa! Och går man nu ut typ en gång i halvåret så är det ju extra kul med nåt riktigt bra. Vi satt där i fyra och en halv timme och bara tjötade och hjälp vad välbehövligt det var, tack för sällskapet Tina!

Lånade en bild från deras Instagram på den ena drinken, den smakade salt smörkola och var fantastisk!

Så fort jag orkar resa mig från soffan här ska jag ta och färga håret. I morgon ska vi ta lite ”pressbilder” till jobbet där jag ska vara med (lagom obekväm på den sidan kameran), och retligt nog har jag sedan ett halvår tillbaka en klipptid bokad i morgon kväll, alltså efter vi fotat…. Himla typiskt, men då tänkte jag att jag får väl åtminstone slänga i lite färg så länge.

Annars har jag börjat fundera lite på vad vi ska göra till helgen, ser ju ut att bli riktigt trist väder så ut i skogen ger vi nog oss inte. Får väl ändå försöka komma på nåt kul att göra med barnen, ingen av oss kan vara lediga på höstlovet så då blir det ju inget speciellt, förutom att de ska få ha lite halloween-filmkväll i slutet på veckan med kompisar. Har ni bra idéer för regniga dagar så hojta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s