Vadå före???

I det skitväder som var idag har det ju inte varit så mycket annat att göra än att hålla sig inne och mysa – så gott det nu går med en livlig 2,5-åring. Var iofs iväg på förmiddagen och körde ett pass crosscage, fick dessutom oväntat mycket energi av en kopp kaffe och ett par chokladbitar innan så det blev ett riktigt bra pass – sådär så man svettas så det rinner in i öronen till och med. Skönt efter, men nära döden under tiden.

Har sysselsatt mig med att ihop med maken göra en ny omgång aronia-sylt, sen fick jag feeling och gjorde både maräng som ska bli spöken till Halloween och en hemslagen Hollandaise på brynt smör. Supergott till nystekt torsk, potatis och smörslungad brysselkål… I morgon blir det fisksoppa med saffran tänkte jag mig. Inte dumt!

Märker så väl här att vardagarna går så jävla fort, hinner inte tänka nog för att skriva nåt här ens. Det är mest bara måndag och fredag hela tiden. Fick ett sånt längt idag efter ”vårt” hus på landet och lite annat liv, men det är som det är…

Men vi måste bara kort prata om den besynnerliga saken som kom på tal på jobbet i går, nämligen NÄR man äter sin julmiddag?! Tydligen äter alla på jobbet sin julmat FÖRE Kalle Anka!?!? Det går ju inte? Vad gör man sen liksom, och hur hinner man få allt klart till lunch??? Man fikar ju och äter lite gröt runt lunch, så äter man naturligtvis julmat EFTER Kalle Anka… Som tur var så höll ändå majoriteten av mina vänner med mig på Instagram, men vilken oväntad vattendelare? Hur gör du? Och finns det fler konstiga vanor vi behöver diskutera???

Tror det slutade med 11 som åt efter och 7 som åt före (freaks!!)

En reaktion på ”Vadå före???

  1. Pingback: Julaftonsplanering | godatankar.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s