Hot Stuff

Som det första inlägget i #fångafebruari så kommer den ganska roliga rubriken Hot Stuff. Den är kul, för det finns ju grymt många vägar man kan gå, och lite övertaggad inför en rolig skrivutmaning så kanske jag vill gå typ ALLA vägar. Så, här kommer mina topp tre Hot Stuff, utan inbördes ordning!

Geralt. Ja alltså, han måste vara med just nu, spelade the Witcher så sent som i morse när jag var uppe alldeles för tidigt med Filip, så han är helt klart ”on top of mind” nu. Världens töntigaste namn och en skådis jag INTE gillade i Superman, men det ÄR nåt med en skitig antihjälte med humor och självdistans, jag menar – kolla bara:

Hot Sauce. Har letat efter en ersättare till ”Baby Rays BBQ-sauce” ett bra tag, för den innehåller ju BARA skit och kemikalier, men är ju så god. Hittade ganska otippat en supergod BBQ sås med perfekt hetta från Heinz, dessutom med bara ”bra” ingredienser (ja, en massa socker och så, men inte en massa annat). Rekommenderas varmt!

Har bara testat Red Hot Chilli, sjukt god!

Hot Topic. Coronaviruset har alltså landat i Jönköping. Nu kan jag inte säga att jag känner mig så himla orolig, men jag hade ju varit gladare om det inte fanns i stan såklart. Sen verkar ju åtminstone tjejen som fått det här agerat lite smart och isolerat sig själv och hanterat det bra, så det ger sig säkerligen.

Hot Place. Gud vad jag kan längta till den supervarma sommaren vi hade härom året… Speciellt så här års!

Jäklans vad vi badade!

Sist, men inte minst, så avslutar vi väl med min personliga Hot Stuff 😉

Puss, älskling 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s