Längst ner i handväskan

Ja nu har jag ju rätt sällan handväska eftersom jobbet i princip kräver att jag har med mig en dator eller åtminstone laptop. Men om vi omtolkar fritt till längst ner i väskan, så hittar vi väl mest lite jobbgrejor nu:

Här finns en lasermätare och en laddsladd och längst ner ligger en morakniv. En liten ekologisk godis-bar har letat sig in med, för de tillfällen då man kan finna sig stående på ett bygge utan att ha hunnit äta frukost eller nåt – ibland blir det brådskande saker man får åka på.

Så inte så spännande kanske, men min ”handväska” ser väldigt annorlunda ut mot vad den gjorde för bara ett drygt år sedan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s