Som en lotto-vinst!

Jag hade just varit med om en av de bästa eftermiddagarna i mitt liv tror jag, en helt vanlig tisdag! Det är dessutom nästan svårt att få fram det magiska i den, speciellt för nån som inte har barn, men låt mig försöka:

Jag kommer hem med Filip som vill fortsätta vara ute i trädgården så jag stänger till vår grind och går in. Inne är det knäpp tyst. Kollar in och ser de två stora pojkarna på varsin sida köksbordet, djupt koncentrerade på läxor och helt utan tjafs. Båda två gör dessutom mer än de läxor som måste göras och har därmed tagit in en hel dag.

När de är klara ber jag Oliver ha ett öga på Filip genom fönstret, men han säger glatt att han går ut till honom i stället. Efter några minuter sticker han in huvudet och säger att han tar Filip på en promenad i lådbilen.

Under tiden kommer Lukas fram och ber att få hjälpa till att göra köttfärssås. Han hackar lök och vi småpratar utan tjafs och gnäll och utan om böner att få spela?! Vi lagar mat och har så himla trevligt.

Efter en stund kommer Oliver hem med Filip, som ramlat i en vattenpöl och som trots galon är dyblöt. Han har fått Olivers vantar eftersom han var kall, säger Oliver som oxå är dyblöt av regn. Båda klär glatt av sig återigen utan gnäll, tjafs eller tjat om spel!?

Strax därpå är maten klar, alla äter stora portioner, pratar och har det helt suveränt! Efter maten åker jag och Filip och hämtar maken i Bankeryd, där jag just nu sitter och väntar på att han ska springa in och köpa lite mjölk.

De här alltså! 😍😍😍

Alltså fattar ni vilken eftermiddag?! Kan man ha det så här bra???

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s