En bra och en dålig

I går var en bra dag. Vi var ute mest hela dagen, maken byggde kanter till nya trädgårdslandet och jag vände jord och planterade lök. Vi grillade i det fina vädret och tog fram studsmattan som vi köpte nytt när och kantskydd till. Bra på alla sätt och vis.

I dag borde det vara en bra dag med, mormor kom över och fikade ute och jag grillade krabbelurer i trädgården. Det är rätt varmt och gott och solen lyser mer än jag trodde den skulle göra. Det var bara det lilla problemet att jag tror att ALLA vaknade på fel sida i dag. Äldsta är trött och retlig för att han varit hemma en hel vecka och gått skola på distans, mellangrabben är också trött och avig och den minste verkar inte heller vara på humör. Så mitt humör har också dalat, så nu är jag mest deppig över att istället för att ungarna skulle vara extra glada pga krabbelurer i trädgården och studsmatta så har de tjurat ut. Iofs har de också åkt till mormor nu, men ändå, mest misslyckad känner man sig.

Sitter just nu på garageinfarten och skriver förresten, för Filip somnade i bilen när vi skjutsade de andra till mormor. Han blir kanske på bättre humör efter en lur.

Det växer i alla fall bra här hemma, får man allt säga. Har (nog) försått allt som ska försås nu tror jag, resten kommer bli direktsådd i landen när det är varmare. Så här ser det ut just nu:

Majs, inte planterad snett men fotad snett 😉
Spetskål
Mini-Pak choi
Potatis
Sallat
Tomater
Inne växer kruktomater…
…och slanggurka.

Förutom allt ovan så har jag även försått nejlikorna, och så resten av spetskål samt pak choi. Har verkligen aldrig haft så här mycket på G, nu känns det som det gäller att ha lite tur om jag ska kunna hålla allt vid liv tills det är dags att få ut det i landet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s