Sömnig tisdag

Satan i gatan vad trött jag är nu, mest pga lång men spetig nioåring kom över till vår säng pga mardrömmar. Annars har det varit en rätt bra dag, lagom med saker att göra på jobbet så dagen gick superfort och det var ändå himla trevligt att träffa kollegorna igen med 😊

Lite avis på alla som i min Instagram-undersökning svarade att denna isolering tar fram det bästa snarare än det värsta hos folk dock? Själv tillhör jag uppenbarligen kategorin med det sämsta, om jag inte har nåt att göra förutom tråkiga vardagssysslor. Äter mest hela tiden med pga uttråkad, känns det som?

Bland det bästa varje dag är ändå att komma hem och inspektera grödorna som är på g, jag hoppas jag får jorden jag beställt denna veckan så jag får ner potatisen, det börjar bli akut… Hoppas snart kunna flytta ur tex kål och sånt med, annars har jag ingen plats över i vårt uterum snart…

Bara lite vardagsbabbel så här en tisdag kände jag. Tar hand om er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s