Av kål är du kommen

Jag har världens sämsta tålamod ibland (ofta), jag vet det. Jag klipper ner perenner för tidigt, jag försår för tidigt och så klart kan jag inte hålla mig så idag har jag planerat ut kål-växter med – säkert för tidigt. Men dels är det lite ont om plats bland mina sådder och dels tänker jag att jag skyddar lite extra, så med lite tur ska det nog gå vägen ändå…

Spetskål och mini-pak choi har fått ta plats i två pallkragar. Har ett gång spetskål till på gång, kommer inte hinna odla alla så vill nån ha så finns det!

Kålnät kommer det vara över hela tiden, men nu i början har jag även fiberduk över för att skydda mot sol och kyla.

I vårt nya land har jag nu fått ner potatisen, men hann inte fota så får återkomma med det.

I morgon blir det höghöjdsbana i isaberg mer barnen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s