Vallmo

Varje dag när jag hämtat Filip efter jobbet så går vi ett varv i trädgården nu. Eller ja, han vill ju alltid vara ute i trädgården och får mest bäras in skrikande, men JAG gillar att gå där nu. Än så länge är det rätt smygande framsteg måste jag säga, men det har nästan alltid hänt NÅT – några knoppar börjar ta sig upp ur jorden, några nya tomater börjar ta form, lite små tecken på att sommaren är på g.

Igår när jag kom hem var det däremot EN stor sak som stack ut, och det var en av mina jättevallmo som slagit ut! Den är större än båda mina kupade händer ihop, och sjukt maffig.

Tar det lite fart här i veckan så ska jag gå en runda och fota till helgen, men jag tycker det går så låååångsamt fram. Inte bara jag som är otålig heller tror jag, det har varit en väldigt långsam och kall vår ju.

Har lite skrivkramp känner jag, älskar ju att skriva här men just nu känns det som det står helt still i huvudet. Vet att det nästan inte är någon ide att fråga, men OM någon vill veta mer om något, så säg bara till! Nu ska jag sätta mig och kolla nån serie och ladda mentalt inför morgondagens lektions i Byggfysik. Åh förresten, fick svar på tentan vi hade förra veckan, hade visst alla rätt och fick därmed ett VG (högsta betyg). Kändes rätt gott ändå 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s