Fyllda dagar

Jösses vad dagarna sprang iväg! Den här veckan har varit lite mer social än den innan, så vi har träffat lite kompisar i två omgångar och dessutom så hände något som inte hänt på EVIGHETER – maken och jag var nämligen ute HELT själv (och tillsammans). O fick passa Filip och lägga honom, vilket han skötte galant, så vi åkte ner en liten sväng till el Duderino och drack deras fantastiska cocktails.

Vi har dessutom hunnit med en heldag i Bunn, där Filip var hos mormor och vi alltså kunde paddla kanot med de stora grabbarna i lugn och ro. Himla skönt! Vi testade att fiska lite med, men kort tålamod ihop med dåligt bete och timing gav inte tillstymmelse till fisk. Trevligt var det dock ändå, vilket även grabbarna instämde i. O påpekade att det här ändå är en rätt bra hemester nu när vi inte kom i väg någonstans och tyckte att vi ändå hittat på mycket kul – fasen vad kul det var att höra för ibland känns det som det aldrig räcker till annars.

Vi har lite planer här nu framåt, men jag ska få be att vara lite hemlighetsfull om dem en liten stund till, och återkomma om dem längre fram.

Min stackars trädgård har det lite tungt tycker jag – visserligen behöver jag inte vattna, men de kalla temperaturerna gör ju inte att det direkt springer iväg av växtlighet. Lite tomater har börjat mogna och en och annan gurka, men i övrigt går det långsamt tycker jag. Hoppas att de kommande dagarna med lite mer värme ska ge en liten boost åtminstone…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s