Jordförbättring

Eftersom jag aldrig tidigare under våra 13 år i huset har ägnat mig åt att förbättra vår jord i landen på något strukturerat sätt, så är den nu på sina ställen rätt kass. Det märks tydligt nu, tex på mitt vinbärsland där jag har vinbär på stam i ena änden. De växer visserligen riktigt bra, men jag satte nyzeländsk spenat i resten så blev den minst sagt ynklig…

Kör nu på Saras tips och grävt bort lite jord och lagt ner ett lager ganska grova växtrester:

Därpå har jag lagt tillbaka jorden:

Och sedan täckt med gräsklipp.

Klart! Nu hoppas jag det blir en bra bädd för min mizunakål som alla planteras ut om nån vecka…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s