En dag att komma ikapp

I dag blev det en annan slags paus än den jag skrev om förra veckan här, jag är nämligen hemma med Filip och VABBAR. Det är absolut ingen fara med honom, han är bara lite förkyld, men det är ju som det är nu så han fick vara hemma med maken i går och i dag och i morgon med mig, sen får vi se.

I går avslutade vi vår arbetsmiljöutbildning med att göra varsin redovisning på 15 min. Det var ändå rätt avslappnat, vi är en bra grupp (ca 20 pers) och alla hade lagt nivån väldigt lagom, så det var ingen jättepress eller nervositet även fast jag inte (heller) är ett fan av att prata inför grupp.

Sitter just nu i soffan och dricker kaffe och smygäter ”slisk” (en tesked kakao, en halv tesked socker, typ två matskedar grädde/mjölk) eftersom jag var vansinnigt sötsugen men inte direkt hade nåt hemma. Filip kollar Bolibompa, vi är båda lite trötta nu för under förmiddagen har vi städat här hemma. Har för övrigt inte alls samma behov av välstädat längre, nånstans måste man ju göra avkall på saker för att inte stressa ihjäl sig, och numer är ”städning” nästan bara att plocka undan och låta Bob (vår automatiska dammsugare) köra. Men när man får lite feeling, då är det himla trevligt att få extra fint, så nu är det ordentligt undanplockat och våtdammat här, så jäkelens skönt! Ska nog ta och torka av hela köket sen med, för när solen ligger på så syns ju alla fläckar och små handavtryck överallt…

Det är så skönt att få komma ifatt sig här hemma lite, jag känner mig otroligt mycket mer tillfreds när det det är fint omkring mig. Däremot blir man ju alltid lite halvstressad över sånt som pågår på jobbet samtidigt, en del akuta saker går ju lösa med telefonen, men ni vet ju hur man ändå känner sig lite otillräcklig. Alltid är man det på nåt plan liksom.

Jag har ju börjat sticka på mina Lovikkavantar med, avslutade min lilla ”fuskpolo” eller stickade buff häromdagen, blev ju helt ok ändå! Jag har egentligen inga ambitioner att börja sticka sådär regelbundet, mitt mål är att kunna göra nya vantar helt enkelt! Får se om jag hinner sticka nåt varv på dem sen med.

Perfekt i jackor där halsöppningen är lite stor, men en halsduk blir för knöligt.

Nu ska jag gå och fylla på mitt kaffe innan Filip tröttnar på Bolibompa…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s