Tisdagsfördriv

I dag på förmiddagen kom L hem från skolan med magont och, vad det visade sig, rätt så hög feber. Stackarn, han är riktigt hängig. Tobbe jobbar ju hemma ”som vanligt” nu, och jag kommer med jobba mestadels hemifrån resten av veckan. Lite VAB blir det nog med, men till skillnad från när man är hemma med en treåring så GÅR det ju faktiskt jobba lite när de större blir sjuka.

För övrigt mår vi bra, men jag och Tobbe är rätt jäkla trötta, det har varit rätt mycket struliga nätter med Filip senaste veckan eller så. Vet inte riktigt vad det varit med honom, men nåt har stört på nätterna och därmed har han också stört oss.

Vi har varit sist på bollen och kollat igenom Bergs Drömkåk den sista tiden, det har ju ändå varit en …. upplevelse. Man kan väl säga att de ”brister” de har i ens något som liknar praktiska kunskaper vägs ju i alla fall upp av pengar… Fast det är ett väldigt underhållande program att kolla på, och Berg är ju en rätt skön prick känns det som. Men den som är mest värd en applåd i programmet är ju helt klart Gamma!

Under tiden vi kollar så stickar jag på mina vantar, nu är de nästan färdiga faktiskt. Jag gjorde klart en, men den blev lite konstig så jag repade upp den, men snart så är två nya klara – och nu börjar jag faktiskt få lite kläm på det!

Snart så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s