Filip 4 år!

Det känns så stort, 4 år. Du visar så fint med hela handen där tummen är fint invikt när man frågar hur många år du fyller. Du ska få vara hos mormor på din födelsedag, istället för dagis, och där kommer du bli grundligt bortskämd som alltid – du älskar att vara där.

En bild från i julas – har inte hunnit plocka upp kameran sedan dess typ.

Du är mycket bestämd och är absolut av åsikten att det är du som bestämmer hemma och att vi andra mest är medel eller hinder för att du ska göra det du vill. Det är inte riktigt trotsåldern som dragit igång än, men den känns som den är på gång så att säga…

Tror du anser att du styr, trots att du sitter i ryggsäcken. Och till stor del är det väl även så, hahaha!

Du är också den roligaste lilla pojken jag vet, du har så mycket funderingar i ditt huvud och du har så mycket fantasier, så det är ett fascinerande nöje att prata med dig (även om man ibland får gissa lite för att försöka hänga med).

Du är så himla KAPABEL i ditt sätt liksom.

Trots att du tycker att det är lite läskigt när hon hoppar eller biter så gillar du verkligen Nala – till en viss del för att du anser dig ha som uppgift att uppfostra henne tror jag. Det är nästan så man kan ana lite syskon-rivalitet sedan vi skaffade henne, eftersom hon tar lite av den tiden som du så självklart annars tar som din egen.

Lite läskigt, men du ska ändå sätta dig och leka med henne precis hela tiden ❤

Varje dag när vi kommit hem från dagis så ska vi gå en Plenad (promenad), helst till nån lekpark. Ofta blir det pappa som går med, jag stökar lite med maten eller är bara för frusen efter jobbet för att orka vara ute så mycket mer. Får du välja själv (vilket du väldigt ofta får) så är du där i flera timmar, till ditt sällskap inte längre står ut.

De goaste små kinderna och de längsta ögonfransarna ❤

Du älskar att pussla, och har på sistone även börjat tycka mycket om att läsa böcker. Pannkakstårtan är en favorit just nu, och jag är rätt säker på att det blir det som serveras hemma hos mormor i dag…

Älskad av oss alla är du, så mycket, så mycket. Världens finaste 4-åring, stort grattis på din dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s