Bara ett litet hej

Hej på er! Har egentligen inte så mycket att berätta om, men ville bara ”prata” med er lite. Det har varit en ganska rolig dag idag på jobbet i dag, dels har jag fått mycket gjort vilket alltid känns bra, sen var det rolig fredagsstämning på jobbet och sist men inte minst så avslutade vi ju med sedvanlig fredagsträning på Crossfit södra Vättern. Det sistnämnda var ju som sagt askul, men far åt skogen vad jobbigt det var i dag – vi körde i princip bara ben och när vi skulle gå ut därifrån så hade jag typ NOLL styrsel i benen och fick hålla mig i väggen?! Haha, helt galet, det var flera år sedan jag var så trött i benen senast… Kommer nog inte kunna gå i morgon O.o

Förra året så här dags hade det ju hänt lite mer i trädgården så att säga.

Tur jag inte har så mycket planerat i helgen, fast iofs kommer det enda jag planerat att göra bli väldigt jobbigt. Har tänkt så allt jag inte kommit mig för att så än (har lite glömt allt som ska sås på friland för det har varit VINTER ute? Men det är tydligen mitten av maj?!?!) och då blir det ju en massa upp och ner på knä, haha, för väl se hur det går…

Ha en bra helg vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s