Jävla kyla…

Precis just nu sitter jag i soffan (med VÄRLDENS träningsvärk i benen) och fick för andra gången idag ett hundhuvud i knäet. Hon lägger sig typ aldrig med huvudet i knäet annars, så jag uppskattar verkligen goset! Hon är ju så jäkla nyfiken och lite ”orolig” av sig annars så det är sällan hon har ro att lägga sig i ens knä tror jag.

Vi var på lördagens sedvanliga promenad vid Lillåleden i morse, hon och jag. Just då var det faktiskt rätt ok väder och det var en sådär sjukt skön morgonpromenad (igen). Och galet vackert, med stora HAV av vitsippor! Kilar du in på mitt instagram kan du lyssna på en massa fågelkvitter med, det är verkligen så rogivande. Vi har förresten en koltrast i trädgården, så vi bjuds väldigt ofta på riktigt vackra toner här hemma med.

Min enda egentliga plan för helgen var att så det som skulle sås på friland (morötter, märgärt, sockerärt, sallat, kålrabbi, rödbetor, malva, vallmo) och det med nöd och näppe jag hann det innan det blev iskallt och började regna igen… Nu blir det inne-häng istället, maken kom just med en Gin&Tonic och så har vi laddat ner ett nytt spel, Fares senaste för 2 spelare. Jävla skitväder, är så vansinnigt trött på denna kylan… Blir det så varmt som de säger på måndag-tisdag så drar jag ut sladdar och sitter på altanen och har skola tror jag, längtar så vansinnigt efter värme.

Det var ju så skönt en stund på förmiddagen, när solen tittade fram…

Dags att fixa mat, puss på er, ha en bra lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s