Lukas 11 år

Idag blir du 11 år, precis i gränslinjen mellan att vara liten och stor på många sätt. Det är SÅ pinsamt att synas med sin mamma, när jag hämtade dig från sommarläger på Brittebo fick jag ABSOLUT inte krama dig där. Men när ingen ser, då kryper du gärna nära och hämtar kärlek! Du är så lång och så smal, med shorts är det två små tunna ben som sticker fram, men det du har på din kropp är bara muskler för du är stark.

Du börjar bli så stor!

Din största idol är och förblir din storebror vad det verkar, även fast ni tjafsar om precis allt. Det viktigaste i ditt liv är kompisar, och du tycker det ska bli lite nervöst att flytta samtidigt som du är väldigt glad, för du känner dig även trygg med att du kommer få nya vänner – det är du helt oslagbar på. Det här året har varit kämpigt i skolan, med en stor och väldigt stökig klass som plockat fram dina sämsta sidor helt i onödan. Det hoppas vi kanske också blir bättre i en lite mindre skola.

Stort grattis på din dag, mitt fina, fina mellanbarn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s