Klart för nu

Åh herregud, vi är färdiga för stunden med husjobb. I dag har vi haft fotografering och jag hoppas att åtminstone några av bilderna hinner komma upp hos Västanhem innan semestern. Det har varit ett jäkla putsande, fejande, bärande och slängande – så fint som huset är nu har det aldrig varit. Dessvärre har det ju varit riktigt skitväder idag, så vi får se om vi behöver ta lite kompletterande bilder framöver, på trädgård och uteplats.

Var är solen, liksom…

Nu blir det en välbehövlig paus med semester som typ börjar i nästa vecka – det blir lite småjobbande i början av veckan men inte (förhoppningsvis) hela dagar. Däremot ska ju allt städas och fixas igen sen till en visning i augusti, och då ska det ju dessutom vara typ tomt i klädkammare, skåp och garage – där vi just nu knött in saker som skulle bort för visning men som vi behöver ha under semestern… Nåväl, det blir något att bita i i slutet av semestern O.o

Vill man förresten se lite halvfula mobilbilder av vårt hus tills västanshems finbilder kommer upp så kan man kolla på mitt instagram – jag har lagt en tråd med händelser i min profil under ”Hisingstorp”. Tanken är sedan att det blir visning ganska direkt efter semestern i början av augusti, såklart med måååånga glada budgivare 😉

I kväll ska vi sätta oss med en flaska prosecco och en god ostbricka, och bara njuta av att huset är fantastiskt fint och rent, och att det mest hektiska arbetet är över!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s