Varde semester – och inre frid?

Så var det alltså semester. Eller ja, jag behöver jobba lite i början av nästa vecka men det kommer mestadels ske hemifrån och så från mitt bygge. Vi har ALDRIG haft en semester med så här lite inbokat? Det ENDA vi har bokat på fyra veckor är en heldag på Liseberg (som vi verkligen ser fram emot vansinnigt mycket, i alla fall jag!)? Det är ju helt galet, men kanske var det ändå meningen att det skulle vara så, eftersom det dels var kanske den mest välbehövliga semestern någonsin och dels för att vi kommer kunna nyttja den till att i lugn och ro packa och greja.

Men vad vill jag då av min semester? Jo men några saker ändå, även om nivån är väldigt grundläggande.

 • Jag vill gå en dag på stan, i lugn och ro, själv – så jag hinner bara kolla lite kläder och bara gå och liksom fönstershoppa. (Check på den, fick ju dessutom gå en hel dag själv på Gekås)
 • Jag vill läsa ut min Wheel of Times serie (igen, men det var längesen jag läste den nu, i alla fall hela) (Haha, hade glömt hur många och långa böcker det är i serien, men har ändå hunnit läsa massor så check på den ändå!)
 • Jag vill hinna kolla lite filmer och serier (Lite har vi kollat, men inte så mycket – fast mest pga vi inte hittat så mycket vi var sugna på att se)
 • Jag skulle vilja hinna spendera tid med vart och ett av barnen ensamt (Den här blev fail, förutom med Filip och en kort stunds inhandling av kläder med Oliver. Ungarna tycker inte vi är speciellt intressanta… Fast vi har gjort mycket saker med dem IHOP i alla fall)
 • Jag skulle vilja hinna spendera lite TID med maken (Lite halvt om halvt check på denna, inte så mycket kvalitetstid dessvärre)
 • Jag skulle vilja hinna sitta och meta lite nånstans? Kanske paddla kanot? (Inte hänt än i alla fall, kommer kanske senare i höst?)
 • Jag skulle vilja klättra på nya höghöjdsbanan på Axamo med familjen (Check!)
 • Jag skulle vilja hinna hänga med vänner, kvittar hur och var, men bara hänga och tjöta i valfritt sammanhang (Jo men åtminstone delvis check på denna!)
 • Jag vill få sola lite i lugn och ro (Inte så mycket, men lite i alla fall)
 • Och jag skulle verkligen, verkligen behöva få lite tid och ork till att träna för jag är i så ruskigt dåligt skick just nu. Jag har ont överallt och orkar typ ingenting, och ska jag orka med allt framöver så behöver jag hålla ihop. (Typ lite check med? Jag har kommit iväg 4 ggr nu i alla fall, bättre än inget och en start)
 • Visst ja, jag vill äta en massa god glass med, det är ju ändå sommar! (Var längesen jag åt så LITE glass som i sommar, men ändå har det blivit en del)

Ni ser ju, de absolut lägst ställda planerna man kan ha för en sommar eller? Det känns lagom nu… _Har gjort minsta möjliga denna helgen, men har ändå varit mest trött (och på rätt dåligt humör ärligt talat), så det är nog bra att bara landa lite.

Vad är dina planer för sommaren och semestern?

En reaktion på ”Varde semester – och inre frid?

 1. Pingback: Men helt ok ändå? | godatankar.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s