Varde semester – och inre frid?

Så var det alltså semester. Eller ja, jag behöver jobba lite i början av nästa vecka men det kommer mestadels ske hemifrån och så från mitt bygge. Vi har ALDRIG haft en semester med så här lite inbokat? Det ENDA vi har bokat på fyra veckor är en heldag på Liseberg (som vi verkligen ser fram emot vansinnigt mycket, i alla fall jag!)? Det är ju helt galet, men kanske var det ändå meningen att det skulle vara så, eftersom det dels var kanske den mest välbehövliga semestern någonsin och dels för att vi kommer kunna nyttja den till att i lugn och ro packa och greja.

Men vad vill jag då av min semester? Jo men några saker ändå, även om nivån är väldigt grundläggande.

 • Jag vill gå en dag på stan, i lugn och ro, själv – så jag hinner bara kolla lite kläder och bara gå och liksom fönstershoppa.
 • Jag vill läsa ut min Wheel of Times serie (igen, men det var längesen jag läste den nu, i alla fall hela)
 • Jag vill hinna kolla lite filmer och serier
 • Jag skulle vilja hinna spendera tid med vart och ett av barnen ensamt
 • Jag skulle vilja hinna spendera lite TID med maken
 • Jag skulle vilja hinna sitta och meta lite nånstans? Kanske paddla kanot?
 • Jag skulle vilja klättra på nya höghöjdsbanan på Axamo med familjen
 • Jag skulle vilja hinna hänga med vänner, kvittar hur och var, men bara hänga och tjöta i valfritt sammanhang
 • Jag vill få sola lite i lugn och ro
 • Och jag skulle verkligen, verkligen behöva få lite tid och ork till att träna för jag är i så ruskigt dåligt skick just nu. Jag har ont överallt och orkar typ ingenting, och ska jag orka med allt framöver så behöver jag hålla ihop.
 • Visst ja, jag vill äta en massa god glass med, det är ju ändå sommar!

Ni ser ju, de absolut lägst ställda planerna man kan ha för en sommar eller? Det känns lagom nu… _Har gjort minsta möjliga denna helgen, men har ändå varit mest trött (och på rätt dåligt humör ärligt talat), så det är nog bra att bara landa lite.

Vad är dina planer för sommaren och semestern?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s