Ge mig lite idéer?

Jag har ju fortsatt lika lite energi som när man just haft lunginflammation, så det blir inget gjort här hemma efter jobbet. Men man kan ju tänka på sånt man vill göra ändå! Eller ja, egentligen skulle jag behöva tänka på hur jag skulle vilja ha det när vi renoverar badrummet (inte vi själva, proffs från jobbet) men det känns liksom FÖR stort? Jag orkar liksom inte ens börja tänka på det – tar det som ett tecken att det nog måste få vänta till jag har mer ork.

Något betydligt enklare vi ska ta tag i och göra under jullovet är att måla om kontoret. Det har varit ett barnrum med tv-spels tema, men det har inga egna fönster utan känns mörkt och lite rörigt och passar inte övriga huset. Men, jag kommer inte riktigt på hut jag vill göra med det, så tänkte kolla om nån av er har lite tips, idéer eller inspiration? Tänkte ge er lite bilder, både från visning och några snabba från mobilen, just som det ser ut nu i all röra.

Först ett par från visningen, lite bättre vidvinkel:

Ser såklart inte så mörkt ut mitt i sommaren…

Och så några från nu, med de möbler vi tänkt ha:

Med hund och allt 😂

Som ni ser, rätt mörkt och just nu även väldigt rörigt. Några idéer, vad som helst som kan ge inspiration?

2 reaktioner på ”Ge mig lite idéer?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s