Lagom till advent

Efter jobbet idag drog jag fram en fåtölj till eldstaden i köket och tände en brasa. Fick upp lite efterlängtad värme och toksomnade, det var nog den skönaste luren det här året… Piggnade i alla fall lite efter, så gick en runda med Nala, inte lika fint som häromdagen i solen utan mer en enda gegga. Nåväl.

Satte också upp en sån där flaggstångsbelysning när jag ändå var ute, eller ja, vi kommer nog behöva justera den när typ hela familjen är med för det var inte så smidigt att få det bra när man var själv – men den hänger åtminstone där nu och ser typ ok ut, i väntan på lite mer engagemang 😁

Har inte kunnat hålla mig längre nu, utan nu är det julstjärnor och adventsstakar i fönstren. Intalar mig att det är för att det inte ska bli stressigt att få upp dem till helgen, eftersom förhoppningsvis (om ingen blir sjuk) min bror med familj kommer och firar advent på lördag. Då måste det ju vara lite julfint i alla fall! Också väldigt trevligt att få upp just lite utebelysning med, då känns det inte så mörkt och deppigt utan blir lite mysigare ju.

Har inte köpt nya julsaker på typ 10 år, men i år fick det bli en liten uppdatering, såklart alldeles extra roligt när man har ett nytt hus att pynta!

Har förresten ett inlägg på gång om vardagsrummet, det är i princip färdigt nu (eller i alla fall tillräckligt för att jag ska vilja visa det. Om ni är nyfikna?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s