Möhippa!

I går så kidnappade vi min äldsta (alltså sedan längst tillbaka) kompis Madde som ska gifta sig om två veckor. Naturligtvis är det ingen överraskning att det BLIR en möhippa och dagarna är ju inte oändliga där den kan äga rum, men jag tror i alla fall vi lyckades överraska henne LITE när vi kidnappade henne på parkeringen vid Ica Maxi. Första stop blev Escape House i stan – himla roligt och klurigt!

Är ju inte många som lyckas se snygga ut i de här attiraljerna, men den här donnan bär upp dem OCH lyckas se snygg ut i dem!

Efter en timmes klurigheter bar det av hem till mig, för lite gissningslek, snacks och allmänt häng. Tiden gick väl fort – vi fick himla bråttom sen när vi skulle göra oss klara för kvällens sista stop!

Lite plock och rabarbersangria (rekommenderas varmt) så att det inte BARA skulle vara bubbel som skvalpade runt i magen.

Sista stoppet (det fanns ett par som kunde tänka sig att gå vidare, men vi var några inklusive undertecknad som absolut inte orkar oss vidare) blev till Brasseriet där vi njöt av deras egen 5-rättersmeny. Riktigt mumsigt, och fortsatt vansinnigt trevligt med massor av babbel om högt och lågt.

Häftigt ändå, vi har känt varandra sedan vi var 10 år, vilket alltså innebär 33 år?!? Inte illa!

Idag är jag trött men faktiskt bara socialt bakis, man vet aldrig nu för tiden hur det ska slå riktigt. Trött i huvudet i alla fall, speciellt av allt sorl på en fullsatt restaurang, och ovanan att träffa en massa folk man inte känner jätteväl. Hade i vilket fall en fantastiskt trevlig kväll, nu längtar jag SÅ efter bröllopet med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s