Back at the crime scene

I morgon och kommande 3 dagar ska jag som en del av Energikontoret agera utställare på Elmia Subcontractor. Det är ju en mässa som när man jobbar på Elmia är liksom finalen på en lång och arbetstung höst, alla är trötta men samtidigt så är även alla så medvetna om att det är den sista stora ansatsen för året, vilket gör inflytten och det sista arbetet innan mässan öppnar så himla kul. Man jobbar lätt 14 timmar på gående (i vissa fall springande) fot, men alla i kedjan jobbar som ett enda team och det gör att man ändå orkar – OCH har kul under tiden!

En gammal bild från Elmia garden, den absolut roligaste mässan att jobba med!

I dag var jag och en kollega uppe och satte upp det lilla materialet som vi ska ha i vår monter, och jag fick sån himla go Flashback från just de här dagarna. Sen kan jag i efterhand se att jag var en hårsmån från utbrändhet när jag slutade där, pga en massa saker som jag inte tänker gå in på, men just den där goa känslan kan jag verkligen sakna. Men jag hade nog ändå inte kunnat gissa när jag slutade att jag skulle stå som utställare 4 år senare! Tänk vad coolt livet är ändå, och vad lite man kan se och räkna ut i förväg.

Ska ni på mässan så kika ner på mässgatan (sustainability arena) och säg hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s