Ut och in och ut igen…

I helgen bar jag ut alla mina 17 tomatplantor i någon form av protest och med en stark önskan att det kunde hålla sig lite varmare ute nu. För knepigt nog är det alltid precis lika kallt i växthuset som ute? Fast det verkar ändå bli lite annat klimat, det blir ju såklart ingen frost där inne och jorden känns varmare – men jag hade ändå trott att det skulle vara mer skillnad i luftens temperatur.

Hann känna att det kommer bli fint här inne till sommaren…

Planterade inte NER tomatplantorna med ställde dem i jorden med krukorna runt. Som tur var – för idag fick jag bära in dem i garaget igen, jag hann precis klart innan det kom en snö/hagel-skur… ISKALLT ute dessutom, höll på att förfrysa händerna under tiden?! SÅÅÅÅ färdig med kylan nu!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s