Jag drömmer om att få sova en hel natt

Som Jossan skrev häromdagen så blir ju inte alltid saker riktigt som man tänkt sig. Idag var tanken att vi skulle gått på stan med småttingarna när de stora var på dagis, men jag var så himlans trött efter gårdagen så jag fick helt enkelt kasta in handduken redan innan vi kommit iväg =/

Men efter att ha sovit en stund (visserligen halvsittande med Lukas i famnen, men ändå) kände jag mig som en människa igen, så efter dagis kom Jossan och barnen hem till oss. Jisses vad skönt med lite vuxet sällskap! Jag har aldrig räknat mig själv som sådär jätteberoende av att alltid träffa andra, och jag trivs rätt bra själv, men jag har nog haft fel hela tiden om man tänker på hur mycket bättre jag mår nu när jag haft sällskap =) Dessutom fick barnen också leka, jag har inte varit en så bra lekkamrat den här veckan, så det var win-win =)

Dag 15 – mina drömmar

Åh, det är både ett jättesvårt och jättelätt ämne. På ett sätt är mina drömmar självklara och inte alls komplicerade, men när man börjar tänka på det så finns det så mycket man drömmer om.

Det enkla är ju att familjen får vara friska, att jag får ett roligt och inspirerande jobb och att maken trivs bra med sitt. Rent ekonomiskt är mitt ”mål” att ha råd att åka på två semestrar/år utan att behöva spara arslet av sig, det skulle kännas verkligen underbart.

Sen finns det drömmar som gäller min familj, men de är mer personliga och de ska jag nog inte skriva om här på bloggen.

Det här var faktiskt väldigt mycket svårare än jag trodde, det är inte lätt att bara komma på sina drömmar bara sådär. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag säkert på en massa bra saker när jag ska gå och lägga mig, eller när jag står i duschen, bara för att glömma det så fort jag sätter på datorn =)

Helt orelaterat tänkte jag i alla fall slänga med en bild på Olivers fina pepparkakshus som han gjorde hos mormor häromdagen, för en dröm om lite julkänsla kanske =)

Hur står det till med julkänslan där ute i stugorna?

2 reaktioner på ”Jag drömmer om att få sova en hel natt

  1. Julkänslan varierar kraftigt… Ena dagen känns det sådär, en annan dag ”jul? vafan -skiter i eländet ist” och en tredje dag då det känns okej igen=) Nu känns det okej iaf… Har fått reda på att vi ska ha en DANSK jul!! *joy* … Och jag får fira med julgran och med paket under den! Och inte julklappar i en hög på bordet för att sen spela om dem… Äntligen en jul jag har längtat efter! Hoppas glädjen får hålla i sig en stund nu=)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s