Bompeti bompeti bom bom bom

Glad alla hjärtans dag!

Eller vad säger man egentligen? Och vad är det egentligen man önskar folk – att de ska följa sitt hjärta, bli kära, älska sig själva eller bara att de ska få något gott hjärtformat att äta…? Personligen hoppas jag väl framförallt på det senare, men så är jag ju matfixerad också 😉

Helgen måste jag säga var helt underbar, och den gjorde definitivt mitt hjärta lite gladare! I lördags åkte jag till bror min i Göteborg, och vi började dagen med en shoppingrunda, fast det enda som blev shoppat var en liten present till maken och så solglasögon till brorsan, men det är ju alltid kul att gå och ”shoppa” lite ändå. Självklart blev det mycket gott fika, både varm ciabatta, semlor och lemon-maranguepie (lite osäker på stavningen där), eftersom vi är ju trots allt från samma familj =) Av samma anledning spenderade vi kvällen med varsin megabit oxfilé och en flaska vin hemma i hans fina lägenhet.

Kan varmt rekommendera att försöka ta sig iväg själv någon gång då och då om man har möjlighet, man hinner längta efter familjen och få lite egentid. I alla fall fungerar JAG bättre efter lite egentid, men det gäller kanske inte alla.

På förmiddagen idag blev det lite scrapping hemma hos Jossan, har bara scrappat 3 gånger, men det är väldigt skoj. Känner att om man hade haft lite mer pengar till övers så skulle det inte vara svårt att lägga ner både en och två hundralappar på det…

Som ren amatör blir det absolut inget avancerat, men jag känner mig nöjd i alla fall. Den här ska maken få ikväll tänkte jag.

Däremot var det väl inte helt smidigt att scrappa med alla 4 barnen samtidigt, speciellt inte med de små knottarna.. Kände mig smått osocial, men det var många saker att koncentrera sig på samtidigt 😉

Ha en bra dag, alla mina hjärtan!

2 reaktioner på ”Bompeti bompeti bom bom bom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s