Bästa sportevenemanget på hela året!

Vilken underbar dag! Imorse (eller ja, klockan hann väl bli nästan halv tio innan allt var packat och barnen klara) gav vi oss iväg till Skövdes badhus tillsammans med Jossan och familj. Det är så otroligt fräsch där jämför med Rosenlundsbadet, för att inte tala om att det är väldigt mycket varmare och behagligare att vara där, oavsett om man är i vattnet eller uppe.

I alla fall förlöpte dagen bra, förutom någon mindre olycka för Olivers del, och mest roligt var att de minsta tyckte det var så roligt! I och med att det är så varmt så var de med och badade jättelänge, både i stora bassängen och i bebispoolen. Det plaskades och skrattades en hel del, och på hela dagen hördes inte ett enda gnäll – helt otroligt! Det ska vi definitivt göra om känner jag. Jossan och jag hade dessutom hur kul som helst när vi lämnade gubbarna med barnen en stund för att åka lite vattenrutschkana själva – man känner sig ju som ett barn när man springer runt och skrattar!

Just nu sitter jag och tittar på Vasaloppet (inspelat), mätt på Kinamat och lagom trött efter badet. Såååå gött, och förhoppningsvis kan vi få barnen i säng tidigt så vi bara kan sitta och dega resten av kvällen…

En reaktion på ”Bästa sportevenemanget på hela året!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s