Har jag sagt att jag ÄLSKAR presenter?


Har jag sagt att jag ÄLSKAR att få presenter? Däremot så avskyr jag bloggtävlingar som mest bara känns som en enda jakt på besökare, men den här tävlingen föll jag bara pladask för. Jag blev nog lite kär bara i titeln – en Goodiebag känns så lyxigt liksom. Så – här har vi den nu, trots att jag aldrig hade tänkt tävla på bloggen. Men det var visst bara det att det behövde vara RÄTT tävling!

Om du med vill vara med så hittar du tävlingen här, på Mitt nya liv!


Vilka presenter som finns i varierar visst hela tiden, beroende på vilka som är med och sponsrar =)

Sponsorerna.

2 reaktioner på ”Har jag sagt att jag ÄLSKAR presenter?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s