Jag måste ha retat vädergudarna

Jag har väder-otur. På allvar alltså. När jag är ledig så är det nästan alltid dåligt väder, för att inte tala om mina semestrar. Det är dessutom inte bara så att jag inbillar mig heller, det gick till och med så långt att jag tror att kollegorna på mitt gamla jobb bokade sina semestrar så de inte skulle infalla samtidigt som min, eftersom jag alltid får dåligt väder!

Så, i vanlig ordning ska det alltså regna/snöa från idag och hela helgen nu, dvs de dagar jag är ledig.

Men jag är inte bitter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s