Njuter….

Helt otroligt, för en vecka sedan låg det 3 dm nysnö och ligger bara lite, lite rester kvar på gräsmattan!

Fick faktiskt en väldigt skön morgon i solen på altanen, med Lukas sovandes i vagnen bredvid. Otroligt mysigt, fick dessutom besök av en av katterna i grannskapet, en orange sak som är otroligt kelsjuk =) Jag älskar katter, men är allergisk, så efter att ha klappat en stund så började jag nysa och fick gå in och tvätta av mig, men det var det värt =)

Passade dessutom på att kratta upp lite grus från gräsmattan, det är otroligt stora mängder som samlats sedan vi skottat snö i vintras. Kändes skönt att göra något i trädgården, även om det inte direkt syns så stor skillnad… Ett par snödroppar har tittat upp i alla fall, och jag kan se knoppar på vad jag tror var krokus (borde ju komma ihåg vad jag själv sätter kan man tycka), så nu känns det ändå som våren börjar få lite fäste!

Lukas tyckte också att det var intressant att vara ute, han har ju knappt varit ur barnvagnen utomhus på hela vintern. Lite blåsigt dock, men jag lyckades få till ett ganska bra kort på hans lilla tvåtandade leende =) Att gunga är väldigt kul tycker han i alla fall, ska försöka filma det någon dag.


Idag är han sådär supercharmig till humöret. Dessutom har han världens sötaste små tassebissingar (japp, det är ett ord. I alla fall i alla föräldrars värld)!

Det här sitter jag förresten och skriver i ett 25 grader varmt uterum (trots att solen bara lyser in fram till kl 11 när den står så här lågt), känner verkligen att uterummet kommer visa sig vara det bästa med hela huset!


Lukas verkar oxå gilla uterummet, även om det är lite frustrerande att glaset är i vägen fast det inte syns.

Vad gör ni i solen?

2 reaktioner på ”Njuter….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s