Plötsligt så händer det?

Imorgon har jag goda förhoppningar om att Lukas ska sova ända till klockan 07! Fast visst, det kan ju bero på att det är sommartid… Han vaknade som vanlig vid 06 i morse, och eftersom det var jag som fick sova ifred (dvs i vårt eget sovrum) så blir det jag som får gå upp med honom. Nu när det är ljust och soligt är det iofs inga större problem, åtminstone inte när man fått sova, däremot vore det ju väääääldigt skönt om han kunde låta bli att vakna och vara ledsen på nätterna…

I vilket fall, idag ska barnen vara hos mormor och morfar en liten stund på förmiddagen, och jag och maken ska till Gällstad en sväng. Deras kläder är väldigt mysko, men jag hoppas lite på att hitta ett par jeans (och det är ju sååå troligt när jag nu faktiskt letar efter ett par).

Ha en skön helg!

2 reaktioner på ”Plötsligt så händer det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s